Kurseo

Vår idé är att erbjuda riktigt bra online kurser inom webb, SEO och e-handel. Genom att helt och hållet exkludera lektioner, scheman och andra krav på fysisk närvaro, har du möjlighet att göra din kurs så flexibel du behöver. Kurser på dina villkor alltså – schysst!

 

Vi är Uddfalk Academy!

Vårt varför

Vi ser ett stort behov av kunskap kring webbrelaterade områden som SEO, e-handel, hemsidor och digitala kanaler överhuvudtaget. Företag och privatpersoner som inte besitter kompetens inom dessa områden och således lägger orimliga summor pengar hos konsulter är en utveckling vi ser oroligt på.

Detta var en av de grundläggande anledningarna till att Kurseo först skapades.

Genom att erbjuda onlinekurser inom dessa områden kan vi utrusta både privatpersoner och företag med den kunskap de behöver för att istället klara av detta själva. Vi tror dessutom att man med god kunskap inom webb kan bli en bättre kravställare mot byråer och konsulter, och på så sätt spara pengar som kan läggas på annat.

Från idé till verklighet

Vi erbjuder idag digitala onlinekurser och har valt att specialisera oss inom webb, SEO och e-handel. Detta är områden som vi har många års arbetserfarenhet från och således något vi kan lära andra om. Läs gärna mer om vårt team.

Alla våra kurser skrivs av oss själva och korrekturläses alltid av en handfull människor innan de publiceras. På det sättet kan vi garantera 100% korrekt och aktuell fakta.

Onlinekurser för alla

Våra kurser är anpassade för en bred målgrupp och inte bara företag. Det var ett av våra huvudsakliga mål när vi började skriva våra kurser, nämligen att de skulle tilltala alla. Våra kurser passar för såväl privatpersoner som företag. Allt från studenter, bloggare och arbetstagare till chefer, mellanchefer och arbetsgivare har läst våra kurser.

Ps. de fina illustrationerna för våra kurser kommer från Freepik.

Wave icon

Få nyheter först

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var först att veta vad som händer hos Kurseo.