Skrivet av Edvin Uddfalk

24 augusti, 2020

Vi byter namn!

Efter en hel del planering byter vi äntligen namn till Kurseo! Du besökte oss kanske någon gång när vi hette Uddfalk Academy, eller rentav besöker du kanske nu vår sajt efter att du initialt surfade mot vår gamla domän? Oavsett vill vi att du ska veta att Kurseo erbjuder samma, högkvalitativa kurser som Uddfalk Academy erbjöd – till samma pris.

Kurseo logotyp blå bakgrund
Vi byter namn till Kurseo!

Var kommer namnet Kurseo från?

Kurseo är en sammanslagning av orden “kurs”, “kurser” och “seo”. Dessutom bildar det ett namn som man lätt kommer ihåg. Vi har länge försökt hitta det perfekta namnet och anser oss nu har gjort just det. Därför tog vi också klivet att byta fullständigt.

Som tidigare besökare på vår sajt märker du kanske att vi dessutom uppdaterat färgschemat. Vi har gått från en tidigare grön till blått och fräscht. Anledningen till detta är att vi först och främst kände att Kurseo lät för glatt för den färg vi tidigare använde, dessutom ville vi göra en “total make-over” när vi ändå var i farten.

Den nya blå färgen hoppas vi ska bidra till ökad igenkänningsfaktor.

Gillar du vårt nya namn?

Vi skulle vara jätteglada om du ville skriva vad du tycker om vårt nya namn eller vårt nya utseende i kommentarsfältet här nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Wave icon

Få nyheter först

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var först att veta vad som händer hos Kurseo.