Skrivet av Edvin Uddfalk

22 mars, 2020

Med anledning av Covid-19

Sverige är tillsammans med Europa och större delen av världen i krig mot Coronaviruset som orsakar den hemska sjukdomen Covid-19. Virusets spridning har skett mycket snabbt och för några veckor sedan tillkännagav WHO (World Health Organization) virusets omfattning som en pandemi.

Precis som för många andra företag under denna tid blir även vi drabbade ekonomiskt, men vi tror att det är jätteviktigt att behålla optimismen och se framtiden från den ljusa sidan.

Så här tänker och agerar vi

Ända sedan viruset började spridas globalt har vi följt nyhetsrapporteringen noga och sedan två veckor har vi valt att tills vidare göra en slags social distansering. Somliga kallar det för självkarantän och det är kanske ett mer korrekt ord i sammanhanget. Vi är alltså inte själva smittade utan vill helt enkelt veta att när vi blickar tillbaka vara säkra på att vi gjorde allt för att inte bidra till virusets fortsatta spridning.

Som en direkt effekt av virusets spridning ser man att människor i allt större utsträckning väljer att inte röra sig utomhus, besöka restauranger, barer eller evenemang. Många som har möjlighet jobbar hemifrån och begränsar umgänge och sociala sammankomster.

Vi tror att vi kan bidra till att göra tiden hemma mer meningsfull genom att fortsätta erbjuda kurser som är helt befriade från fysisk närvaro. Det gör att vi lägger ännu mer tid och engagemang än innan på att skapa fler kurser och att bredda utbudet. I skrivande stund är vi i full gång med att publicera ett antal nya kurser som kommer lanseras på hemsidan inom kort.

Om vi hjälps åt och värnar om varandra i denna tid kan vi gå starkare ur detta än vi var innan. Lyssna på informationen myndigheterna ger oss och använd ditt sunda förnuft för att föregå smittspridningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Wave icon

Få nyheter först

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var först att veta vad som händer hos Kurseo.