Företagsutbildningar

Vill du kunna säkra mer jobb eller fler köp genom din webbplats eller e-butik? Då är det en god idé att låta personalen utbilda sig inom webb, SEO eller e-handel. Uddfalk Academy erbjuder en rad olika företagskurser för olika nivåer och behov i färdiga kurspaket.

Kurspaket för företag

Här har vi skapat fem olika kurspaket fullspäckade med information och kunskap om sökmotoroptimering. Dessa paket är omåttligt populära bland företag då de kommer att ge er all kunskap ni behöver för att kunna sköta många delar av er webbplats eller e-butik själva framöver – dessutom till ett oslagbart pris!

Kurspaket – SEO #1

1.690 kr

1.390 kr/licens

Obs! Antal licenser bestämmer hur många diplom som kan skrivas.

Kurspaket – SEO #2

1.990 kr

1.590 kr/licens

Obs! Antal licenser bestämmer hur många diplom som kan skrivas.

Kurspaket – SEO #3

2.685 kr

2.185 kr/licens

Obs! Antal licenser bestämmer hur många diplom som kan skrivas.

Kurspaket – Sökmotoroptimerad webbplats med Wordpress

2.290 kr

1.890 kr/licens

Obs! Antal licenser bestämmer hur många diplom som kan skrivas.

Kurspaket – Sökmotoroptimerad e-butik med WooCommerce

3.585 kr

2.885 kr/licens

Obs! Antal licenser bestämmer hur många diplom som kan skrivas.

Hemsidan ska vara vinstdrivande

Att äga och driva en webbplats eller mindre e-butik kostar ofta mer än det smakar. Förutom byrån eller konsulten, vilken är den mest uppenbara utgiftsposten ska man också betala för prenumerationer, betallösningar, systemtillägg och funktioner.

Vi menar att hemsidan ska vara en vinstdrivande del av varje bolag och att det inte är hälsosamt att betala dyra pengar för något som inte bidrar till bolagets ekonomiska välmående. Det första man behöver ta reda på för att äga en vinstdrivande webbplats är dess syfte. För utan ett syfte går det aldrig att arbeta mot ett mål. När man har tagit reda på det är det dags att börja sökmotoroptimera och arbeta med hemsidan kontinuerligt för att plocka positioner på olika sökord.

Genom att sökmotoroptimera hemsidan kommer både synligheten och trafiken till webbplatsen att öka. Med det ökar också chansen till fler kunder och jobb genom hemsidan.

Slipp anlita byråer och konsulter

Byråer och konsulter som hjälper dig med din webbplats eller e-butik blir ofta väldigt dyra väldigt fort. För många företag är det inte realistiskt alternativ att ens anlita extern hjälp för hemsidan. Detta resulterar i att många företag helt går miste om möjligheten att konkurrera med större företag och balansen blir orättvis.

Genom att istället lägga en avsevärt mindre slant på att utveckla dig själv eller din personal inom webb, SEO och e-handel är du återigen med och konkurrerar på sökmotorer och online.

Wave icon

Få nyheter först

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var först att veta vad som händer hos Kurseo.