Kurseos team

Kurseo är ett relativt ungt bolag som startades 2019. Vi heter Anna och Edvin och förutom att driva detta tillsammans är vi också ett par sedan åtta år.

Anna Lagnebratt

Anna Lagnebratt,
Grundare

Jag är Anna, har en bakgrund som bloggare och har jobbat många år med barn. Jag har alltid haft en dröm om att starta och driva eget och nu gör jag det med Kurseo.

Jag jobbar med Kurseos innehåll och har hand om våra sociala kanaler. Det är oftast med mig du skriver när du kontaktar oss.

Edvin Uddfalk - Kursledare

Edvin Uddfalk,
Grundare

Edvin heter jag och har över 11 års yrkeserfarenhet inom webb och e-handel. Som 18 åring startade jag mitt första bolag, en webbyrå som skulle växa till att bli en av Mellansveriges största och mest välrenommerade. Under åren har jag startat och drivit andra digitala byråer, flertalet e-butiker och även jobbat fem år som Senior webbdesigner & front-end utvecklare på en av Nordens största SEO-byråer.

Idag jobbar jag som Digital Designer & Site Owner på Peak Performance, ett jobb med många utmaningar på över 15 marknader. Jag skriver våra kurser utifrån min samlade yrkeserfarenhet.

Wave icon

Få nyheter först

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var först att veta vad som händer hos Kurseo.