Hej! Edvin Uddfalk heter jag och har skrivit denna kurs. Låt mig veta om det finns något du undrar över inför ditt köp.

Digital kurs

SEO kurs – steg 2

Kurseo

99 kr

Köp kursen
SEO kurs – steg 2

Med denna kurs lär du dig sökmotoroptimering och dess tekniker på en mer avancerad nivå

Sökordsoptimering är ett extremt brett område. Det innebär att för den nyfikne finns det alltid mer att lära sig, nya tekniker att utforska och rön att testa. I vår serie av webbaserade kurser inom sökordsoptimering lär vi ut de viktigaste teknikerna, metoderna och verktygen för att du som webbplatsägare, webbkonsult, bloggare eller vad-du-nu-än-är ska kunna sökordsoptimera din webbplats.

För dig som är intresserad av att göra ett djupdyk i världen av sökordsoptimering har vi tagit fram denna webbaserade kurs inom SEO. Denna kurs är fortsättningen på vår kurs SEO – Steg 1 men fungerar lika bra att läsa som första kurs om man redan besitter grundläggande kunskap inom on-site och off-site sökordsoptimering.

I denna kurs lär vi oss om områden som webbplatshastighet och vilken inverkan det egentligen har på sökordsoptimeringen. Vi lär oss även om vad en mobilanpassad webbplats är, microdata och reducerade avvisningsfrekvenser. Till sist tittar vi på vad Google anser vara SEO-fusk och som kan leda till bestraffning. Kursen, som består av en digital PDF, läser du enkelt i din dator, padda eller mobil. Det finns inga krav på hur fort läsandet ska gå – det bestämmer du helt själv.

När du känner dig redo för kursprovet finns en länk dit på sista sidan i kursmaterialet. Kursprovet får du göra hur många gånger som helst och skulle du misslyckas på första försöket går det bra att göra om det när du vill.

När du fått ett godkänt resultat på kursprovet skickar vi ett digalt signerat kursintyg till din e-postadress.

Vilka förkunskaper krävs?

För denna kurs krävs grundläggande kunskap om SEO. Om du saknar kunskap om SEO erbjuder vi en grundkurs (SEO Steg 1) inom området. Det är också en fördel om du har tillgång till en hemsida (företagets eller din egen) att öva och applicera din nya kunskap på. Kursen är skriven i PDF form med pedagogiska illustrationer och bilder.

Hur betalar jag kursen?

Vi erbjuder betalning med kontokort och faktura.

Får jag behålla kursmaterialet?

När du köper en kurs hos oss får du tillgång till kursmaterialet under en begränsad tid (30 dagar), därefter behöver du köpa kursen på nytt för att läsa den. Kursmaterialet får ej behållas, kopieras eller på annat sätt överlåtas till annan plats eller person.

Andra frågor?

Har du andra frågor? Skicka ett mail till 'info@kurseo.se' så svarar vi så snart vi kan.

Kapa kostnader genom att göra arbetet själv

Gå om konkurrenterna i sökresultaten

99 kr/deltagare

Kurseo

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Så går det till när du läser en kurs hos oss

1. Köp kursen

När du hittat en kurs du vill läsa klickar du på Köp nu knappen och går till kassan för att betala.

2. Få åtkomst

När du köpt kursen får du tillgång till den genom ditt konto hos oss. Kursen är tillgänglig i 30 dagar.

3. Läs och studera

Läs kursmaterialet hur, när och var du vill. Alla våra kurser är skrivna för 100% självstudier.

4. Prov och intyg

Kursprovet gör du om du vill, när du fått godkänt skickar vi ett digitalt signerat kursintyg!

Kursen

Själva kursen består av en PDF där du med hjälp av text, illustrationer och bilder lär dig sökmotoroptimering. Materialet är pedagogiskt utformat för att du lättare ska kunna ta till dig och lära dig det du läser.

Kunskapsprov

För att få ett kursintyg måste man göra kursprovet med godkänt resultat. I provet får du frågor om de områden och begrepp vi gått igenom under kursens gång. Du kan göra provet hur många gånger som helst och det får ta hur lång tid som helst.

99 kr/deltagare

Kurseo

En riktigt bra SEO utbildning!

Om du har som mål att rusa om dina konkurrenter i sökresultaten vet vi att denna SEO kurs inte kommer göra dig besviken. När du läser denna kurs tillsammans med SEO kurs del 1 kommer du verkligen att få en helhetsbild av hur sökmotoroptimering fungerar och vad du kan göra för att din hemsida ska prestera bättre i sökresultaten.

Om du inte är bekant med sökmotoroptimering, eller SEO, sedan innan är vår rekommendation att du läser del 1 innan du läser denna del. Detta är för att i den första delen går vi igenom mer grundläggande begrepp och metoder som är bra att kunna innan du läser denna del.

Lär dig sökmotoroptimera med avancerade SEO tekniker

Denna kurs lär dig om begrepp och tekniker som lazy-loading, avvisningsfrekvenser, browser caching och Microdata. Var och en ytterst viktig för att du ska lära dig sökordsoptimera din eller vilken hemsida som helst.

Kursskribent

Edvin Uddfalk - KursledareDenna kurs är författad av Edvin Uddfalk. All information och fakta i kursen baseras på Edvins 10 års yrkeserfarenhet inom webb, SEO och e-handel. Läs mer om Edvin genom att klicka här.

Wave icon

Få nyheter först

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var först att veta vad som händer hos Kurseo.