Hej! Edvin Uddfalk heter jag och har skrivit denna kurs. Låt mig veta om det finns något du undrar över inför ditt köp.

Digital kurs

Gratis SEO kurs

Kurseo

0 kr

Köp kursen
Gratis SEO kurs

Prova på en bit av vår populära kurs 'SEO Steg 1' med vår helt kostnadsfria kurs 'Upptäck SEO'! Med vår kostnadsfria digitala SEO kurs får du grund förståelse för vad sökmotoroptimering är för något och varför det är så viktigt.

Vi vet att sökmotoroptimering intresserar många och vi vill att fler vågar ta steget till att faktiskt utbilda sig inom ämnet. Därför skapade vi en gratis SEO kurs – för att du utan att betala ska kunna lära dig och förstå vad SEO är för något och varför det är så viktigt att arbeta med.

Vår kostnadsfria SEO kurs redogör först och främst vad SEO är för att sedan ytligt redogöra kring begreppen On-site optimering och sidtitlar. För att ta del av kursen i sin kompletta form och dessutom kunna få kursdiplomet ber vi dig köpa vår digitala kurs SEO Steg 1.

Vad säger våra kunder?

Otroligt proffsigt från köp till avslutad kurs och kursintyg. Kommer använda Kurseo fler gånger i framtiden!
– Amanda Grilje, Florist

Mitt företag har fått en digital skjuts i rätt riktning, det är vi mycket tacksamma för och rekommenderar därför Kurseo vidare till andra.
– Stefan Bernardsson, VD

Vilka förkunskaper krävs?

För denna kurs krävs inga särskilda förkunskaper.

Hur betalar jag kursen?

Denna kurs är kostnadsfri. Det enda du behöver ange för att betala är din e-postadress.

Får jag behålla kursmaterialet?

När du köper en kurs hos oss får du tillgång till kursmaterialet under 30 dagar, därefter behöver du köpa kursen på nytt för att läsa den. Denna kurs är dock tillgänglig i 365 dagar efter köp. Kursmaterialet får ej behållas, kopieras eller på annat sätt överlåtas till annan plats eller person.

Andra frågor?

Har du andra frågor? Skicka ett mail till 'info@kurseo.se' så svarar vi så snart vi kan.

Upptäck sökmotoroptimering kostnadsfritt

Nyhet! Läs hela kursen SEO Steg 1 för endast 99 kr

0 kr/deltagare

Kurseo

Så går det till när du läser en kurs hos oss

1. Köp kursen

När du hittat en kurs du vill läsa klickar du på Köp nu knappen och går till kassan för att betala.

2. Få åtkomst

När du köpt kursen får du tillgång till den genom ditt konto hos oss. Kursen är tillgänglig i 30 dagar.

3. Läs och studera

Läs kursmaterialet hur, när och var du vill. Alla våra kurser är skrivna för 100% självstudier.

4. Prov och intyg

Kursprovet gör du om du vill, när du fått godkänt skickar vi ett digitalt signerat kursintyg!

Kursen

Denna kostnadsfria SEO kurs får du tillgång till genom ditt konto hos oss direkt efter att du köpt den. För att köpa kursen behöver du endast ange din e-postadress. Ta sedan del av läromaterialet där du med hjälp av text, illustrationer och bilder kort blir utbildad inom sökmotoroptimering.

Kunskapsprov

Efter att du läst vår kostnadsfria SEO kurs finns tyvärr ingen möjlighet att göra det kompletterande kunskapsprovet. För att få tillgång till detta och för att kunna visa upp din nya kunskap behöver du köpa vår kurs SEO Steg 1.

0 kr/deltagare

Kurseo

Gratis SEO utbildning

Det låter kanske för bra för att vara sant, men det är det inte. Vi ser att intresset för SEO är stort och många eftersöker kurser och utbildningar inom sökmotoroptimering som är just kostnadsfria. Därför tycker vi inte att det är så konstigt att vi nu inkluderar en utbildning av sådan karaktär i vår arsenal.

När du läser vår kostnadsfria SEO kurs är det en god idé att ha rätt inställning till vilket material det är du kommer få och hur omfattande det är. I denna kurs har vi plockat ut de tre första delarna från vår mest populära kurs SEO Steg 1. Varför? För att vi vill kunna ge dig och andra en inblick i vad sökmotoroptimering är för något utan att ta betalt för det.

Vad är sökmotoroptimering?

Sökmotoroptimering eller SEO är kort sagt konsten att klättra i Googles sökresultat. En sammansättning av en rad metoder, tekniker och arbetsprocesser som tillsammans kan hjälpa en webbplats eller e-butik synas mer och högre upp i sökresultaten på sökmotorer som Google.

Alla kan använda SEO, alla kan lära sig det och det är helt gratis att använda sig av metoderna som i slutändan kan leda till ökad trafik på en webbplats och även ökad inkomst eller försäljning, om det är målet.

Wave icon

Få nyheter först

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var först att veta vad som händer hos Kurseo.